Over Ons

 Al ruim 20 jaar ben ik bezig met GOLF. Tijdens een vakantie, in Italië begon mijn droom. Om mij heen zag ik Italiaanse dames op de golfbaan voorbijlopen: vrouwelijk, stijlvol, charmant, elegant, stuk voor stuk diva’s. Met kleine accessoires, kleine details kunnen we er allemaal uit zien als een diva bedacht ik toen. En de naam van mijn bedrijf was geboren: GOLFDIVA! Golfdiva bestaat nu bijna 10 jaar en is inmiddels een begrip geworden. Zelfs vrouwen die niet golfen weten de weg naar de webshop te vinden.

Een happy healthy lifestyle vinden we erg belangrijk en het beoefenen van meerdere sporten hoort hierbij. Daarom hebben we fitnesskleding aan onze collectie toegevoegd en is onze collectie nu Multi-sports te noemen. Het zijn kledingstukken die je doordraagt of je nu golft, tennist, gaat hardlopen of op je yoga mat ligt.

 We proudly present: TennisDiva!

TennisDiva is het jongste zusje van GolfDiva. Na bijna 10 jaar Golfdiva weten inmiddels ook veel tennisvrouwen de weg naar onze webshop te vinden. Daarom is er nu ook een tennisdiva.nl webshop