Fashion Party

Fashion TennisParty

Ook in 2019 gaan wij weer door het land met onze gratis Fashion TennisParty. Met onze home Fashion Party komen we zelfs naar jou thuis! Reserveer nu jouw eigen Tennis Diva Fashion Event! Bij jou op de tennisclub of thuis met je vriendinnen. Vanaf dit moment kun je onze Fashion TennisParty boeken. We nemen de leukste tennismode en accessoires mee, net even anders, want dat is Tennis Diva.

Dus heb je een Ladies Day, Vriendinnendag, tennistoernooi of een ander damesevenement op de tennisclub? Neem direct contact met ons op! Wij komen gratis naar je toe en zorgen gelijk voor een feestelijke stemming met onze gezellige fashion corner. Vind je het relaxter om een avondje bij jou thuis je nieuwe teamkleding uit te zoeken en te passen? Ook dit is mogelijk.

Diva Cash & Carry Fashion Party

Ook organiseren wij, op locatie van de Diva Cash & Carry, voor jou en je vriendinnen een gratis Fashion Party. Onder het genot van een drankje laten we jullie kennis maken met al onze leuke kledingcollecties en de nieuwste accessoires. Desgewenst geven wij ook persoonlijk styling advies. Of je nu samen met je vriendin langs komt of met je hele damesteam: jij bent op afspraak altijd van harte welkom!