Fashion Party

Fashion Party

Naast de tour van onze mobiele Diva Sports Fashion shop gaan wij in 2018 ook door het land met onze gratis Fashion Party. Met onze home Fashion Party komen we zelfs naar jou thuis! Reserveer nu jouw eigen Tennis Diva Fashion Event! Bij jou op de club of thuis met je vriendinnen.

Vanaf dit moment kun je Tennis Diva Fashion events bij ons boeken. Tennis Diva komt met haar Fashion Corner bij jou op de club! We organiseren een wedstrijd, en tussendoor kun jij gezellig bij ons komen shoppen samen met je tennis vriendinnen. Na afloop is het heerlijk genieten van een high-wine.   

Dus heb je een Ladies Day, Vriendinnen dag, tennistoernooi of een ander dames evenement op de club? Neem direct contact met ons op! Wij komen gratis naar je toe en zorgen gelijk voor een feestelijke stemming met onze Fashion Corner en modeshow.

Diva Fashion Party @home

Vind je het relaxter om een avondje bij jou thuis je nieuwe teamkleding uit te zoeken en te passen? Ook dit is mogelijk. Wij komen kosteloos naar je toe!

Diva Cash & Carry Fashion Party

Ook organiseren wij, op locatie van de Diva Cash & Carry, voor jou en je vriendinnen een gratis Fashion Party. Onder het genot van een drankje laten we jullie kennis maken met al onze leuke kledingcollecties en de nieuwste accessoires. Desgewenst geven wij ook persoonlijk styling advies. Of je nu samen met je vriendin langs komt of met je hele damesteam: jij bent op afspraak altijd van harte welkom!